VITAMIN Α 10.000 I.U. / 90 caps

Βιταμίνη A 10.000 I.U. από ηπατοϊχθυέλαιο ψαριών ανοικτής θαλάσσης!
Τιμή:
Τιμή πώλησης με ΦΠΑ: 13,80 €
Περιγραφή

ΒΙΤΑΜΙΝΗ A 10.000 I.U. / Προϊόν 1010/ 90 μαλακές κάψουλες

Από ηπατοϊχυθέλαιο ψαριών ανοικτής θαλάσσης!

Φυσική βιταμίνη Α σε μαλακές κάψουλες που προέρχεται από το συκώτι ψαριών βαθέων υδάτων ανοικτής θάλασσας, τα οποία αλιεύονται στην εποχή τους. Αυτό το ιχθυέλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Α είναι παρασκευασμένο σε πέρλες, εύκολες στην κατάποση. Η βιταμίνη Α παρέχει πολά οφέλη στην υγεία των ματιών και του δέρματος.

Συσκευασία: 90 μαλακές κάψουλες (πέρλες)

Συνήθης χρήση: Μία (1) κάψουλα την ημέρα

 

Κωδικός Προϊόντος : 1010

Εταιρεία:  Nature's Plus     

 

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

Ιδιότητες της βιταμίνης Α

Η βιταμίνη Α συμβάλλει στην ανάπτυξη των οστών, των δοντιών, καθώς και στη διαδικασία της αναπαραγωγής (λειτουργία των όρχεων και οωθηκών). Απαραίτητη για την ανάπτυξη του εμβρύου, την ανάπτυξη και διαφοροποίηση των ιστών.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τυφλότητας κατά τη νύκτα και άλλων οφθαλμικών παθήσεων. Αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού στις μολύνσεις του αναπνευστικού συστήματος. Απαραίτητη για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών.

Πολλές κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η βιταμίνη Α και Β-Καροτίνη εμποδίζουν την καρκινογένεση και καταπολεμούν διάφορα είδη καρκίνου, ιδίως τον καρκίνο του πνεύμονος. Νεότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι η αντικαρκινική δράση οφείλεται περισσότερο στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Β-καροτίνης, παρά στη βιταμίνη Α. 

Σημείωση: Η βιταμίνη Α μετράται σε I.U. (Διεθνείς Μονάδες) και σε mcg ή mg. Ενα mcg αντιστοιχεί σε 3.33 I.U.. Επομένως 1.000 mcg (1mg) αντιστοιχούν σε 3.300 I.U. και 10.000 mcg (10mg) σε 33.000 I.U..

Αντενδείξεις-Προφυλάξεις:

Υψηλές δόσεις βιταμίνης Α (συνήθως άνω των 30.000 I.U.) για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι τοξικές και πρέπει να αποφεύγονται, εκτός αν υπάρχει ιατρική παρακολούθηση.

Οι έγκυες και τα παιδιά θα πρέπει να αποφεύγουν δόσεις βιταμίνης Α άνω των 10.000 I.U. ημερησίως (εκτός αν υπάρχει διαφορετική ιατρική οδηγία).

Υπενθυμίζουμε ότι τα παραπάνω ισχύουν για τη βιταμίνη Α και όχι για τη Βήτα-καροτίνη (προβιταμίνη Α), η οποία δεν έχει τοξικότητα.

 

Πηγή: Nature's Plus - The Energy Supplemments

 

 Βιότροπο • Διατροφή-Υγεία-Πολιτισμός         

Προϊόντα

Facebook - Twitter

Χαρτης - Τοποθεσια

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορίες Προϊόντων

Τρόποι πληρωμής

Επικοινωνία

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΟΤΡΟΠΟ

Λ. Παπαπαύλου 16 & Μαραγκουδάκη | Πλ. Ελευθερίας | Σέρρες | Ελλάδα

Τηλ. 6987 502309

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΕΙΔΩΡΟΣ

https://www.zeidoros.com/eshop/

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Ζείδωρος | Εξοχών 1 |  Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων | ΤΚ 62124 | Ελλάδα

Τηλ. 6982 104135 και 6993 607802

Url: www.zeidoros.com  |  e-mail: info@zeidoros.com